Månadens bild ~ Augusti

Månadens bild ~ Augusti

Vi tar vägen mot stranden… ♪♫♫♪

Nästan alltid har jag en melodi spelandes i huvudet. Allt ifrån klassiskt, soul, jazz och vanlig radiopop brukar snurra runt där uppe. Ibland är det temat ur Star Wars, ibland är det Avicii, Stevie Wonder, Ted Gärdestad eller Amy Winehouse… Dagens soundtrack, kan man väl kalla det. Inte om jag hör musik ”på riktigt” förstås. Men väldigt ofta annars, och nästan alltid när jag är ute och fotograferar. ”Here comes the sun” brukar ofta poppa upp när jag fotar macro. 🙂 En riktig öronmask (japp så kallas det!!) är Gyllene Tiders ”En sten vid en sjö i en skog” och den dyker ju förstås upp…. just precis, i skogen! Och på stranden är det ofta låten här i inledningen som kräver min uppmärksamhet, eller så är det någon låt med fantastiska Laleh!

ja, jag var där
hur underbart var det
hur underbart var inte det
jag var nära, jag var nära,
jag var nära, jag var där 
en stund på jorden,
en stund på jorden
~ Laleh

There are 2 comments


Post a new comment