Månadens bild ~ December

Månadens bild ~ December

Jo minsann, det blev faktiskt en allra sista månadens bild också. Det var liksom så, att jag masade mig upp tidigt igår (ja 07:30 ÄR tidigt när man är ledig) och for ner till stranden.

Jag hade fått för mig att det kanske är så att solen går upp ”i vattnet” vid ett visst ställe så här års och var ju tvungen att åka ner och kolla detta. Av bilden att döma kan man nog helt klart konstatera att jag hade fel! Dock funkar det ju absolut att även fota soluppgångar och inte bara -nedgångar vid min strand. Jo jag vet att många får klåda och utslag av sådana bilder, men jag kommer att fortsätta!

Konstaterar även att detta med ”Månadens bild” passar mig alldeles perfekt. Ett bra sätt att hålla igång sitt fotande. Så jag fortsätter ett år till. 🙂

Gott Nytt Fotoår 2018 och var rädda om er ikväll! Och annars också förresten! 🙂

There are no comments