Månadens bild ~ November

Månadens bild ~ November

När Moder Jord svingar sitt magiska trollspö över min strand, och det gyllene kvällsljuset blandar sig med glittret från havet, då finns det inte mycket mer att önska för en fotograf. Denna gyllene stund, som åtföljs av den sammetslena blå timmen. Lika magisk den.

Ofta har jag hört ordet ”solnedgångsbilder” sägas lite sådär föraktfullt. Inte sällan av fotografer som är gamla i gemet. De anser väl solnedgångsbilder vara lite patetiska, lätta att plocka instagramlikes på… Jag däremot älskar solnedgångsbilder. Och jag älskar solnedgångar ännu mer. Dessa minuter som går så fort, och det är nästan att man hör solen fräsa när den sänker sig ner under horisonten. Tröttnar aldrig.

Imorgon ska jag hålla min föreläsning ”Himlen, havet, ljuset” på hemmaplan, Halmstad Fotoklubb. Terminsavslutning och julfest. Ska bli kul! Tror minsann att jag ska peta in denna bild där i min föreläsning. Den innehåller ju både hav och ljus, och tittar man noga och kopplar på sin fantasi ser man minsann himlen också! 🙂

Ha en fin helg!

There are no comments