Rydell & Quick

Rydell & Quick

Trots att jag vill kalla mig naturfotograf i första hand, tycker jag det är grymt kul att fota på konserter. Och de bästa förutsättningarna är ju om det är mörkt ute, mycket ljus- och rökeffekter och bra musik förstås! Allt detta uppfylldes med råge igår!

Lokala fotbollsklubben fyllde 95 år och detta firades med stort ”Sommarparty” nere på planen. På scen inledde SNSB som gjorde ett bra jobb och öste på ordentligt, trots att det var lite glest framför scen fortfarande eftersom de flesta fortfarande befann sig i mat- och drickatältet.

Därefter var det Tommy Ekman och Micke Syd som äntrade scenen. Dags för allsång! Och som den naturfotograf jag är kunde jag inte låta bli att få in den nedgående solen lite snyggt… 🙂

Men, kvällens stora dragplåster måste man ju säga var Rydell & Quick som gjorde en grym show, och faktiskt verkade lite chockade över att denna lilla by strax utanför Halmstad kunde uppbåda en såpass stor publik! Större än antalet invånare till och med! Häftigt!! Så kul att fota ett par artister som ger allt, och bjuder på sig själva på ett så skönt sätt!! TACK ska ni ha!!

Klicka på första bilden och bläddra sedan med pilarna.

There are no comments