I helgen var jag bebisfotograf!

I helgen var jag bebisfotograf!

För ett tag sedan fick jag frågan om jag ville fotografera ett par 6-månaders bebisar. Kunde såklart inte låta bli att tacka nej! Har genom åren fotat ett par bröllop, några studenter och diverse porträtt, men aldrig bebisar sådär riktigt planerat liksom…

Detta var så långt ifrån en riktig studio man kunde komma men fungerade ändå riktigt hyfsat tycker jag! En dubbelsäng med några meter plysch som fick fortsätta upp på väggen bakom, några fina filtar och en lammfäll. Bakom mig fanns ett fönster och solen sken, nålade upp ett lakan för att dämpa skuggorna men ändå få in ljus.

Klicka på första bilden för att öppna galleriet och bläddra sedan med pilarna.

Ska inte avslöja hur många bilder som fastnade på minneskortet men mååånga blev det… Och jag sände en tanke till min pappa som faktiskt jobbade som fotograf på heltid! Puh! På den analoga tiden dessutom. Då gick det inte att chansa och låta kameran gå så som jag gjorde i helgen, utan varje bild fick verkligen planeras så noga som möjligt…

Detta var en otroligt rolig fotografering och jag lärde mig en hel massa. TACK fina Alyssa och Vincent, och era föräldrar, för en jätterolig eftermiddag! ♥

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.