Månadens bild ~ December

Månadens bild ~ December

Det fanns tre bra anledningar att åka ner till havet på juldagen.

Den största var nog, att jag kom på att jag inte alls varit ute med kameran på hela december. Och den enda regeln jag har till mina ”Månadens-inlägg” är ju att bilden ska vara tagen samma månad. Det började bli bråttom alltså.
Dels såg himlens färger väldigt lovande ut. Alltid en bra anledning att ta sig ner till havet.
Och dessutom behövdes det lite havsluft efter allt stillasittande och julmatsätande. Förresten – när behöver man INTE lite havsluft…

Bilden i sig är av den sorts bilder jag kommit att tycka är bland det allra roligaste att göra. Många försök tar det fortfarande att få till, och denna är inte heller helt optimal, vågen skulle haft lite mer skärpa. Det är väldigt svårt att få till och det är väl därför det är så roligt! Fotografi ska inte vara enkelt! Dock var förutsättningarna denna kväll nästan helt optimala. Fina moln och exakt den fart på vågorna som jag vill ha. Ändock blev resultatet inte helt perfekt i mina ögon. Tur det, så att man fortfarande har mer att lära, jobba på och sträva efter!

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.