Månadens bild ~ December

Månadens bild ~ December

Det är ju detta som är så kul! Att få till det oväntade.

Kom ner till stranden en eftermiddag nu i december, med – hallelujamoment – ingen mulen himmel utan lite uppsprickande, sådär som blir så snyggt på bild. Tänkte tillbringa någon timme med att promenera fram och tillbaka utmed strandlinjen som jag så ofta och gärna gör. Och under tiden så sjunker axlarna ner, och ens tankar koncentreras till just det man har framför linsen.

Samtidigt kan jag ibland bli lite trött på mina strandbilder. Hävdar ju att det är bäst att ”gräva där man står” och att det är väldigt utvecklande att känna sina fotoställen och återvända dit gång efter gång. Men när jag tycker att jag mer och mer bara upprepar mina redan tagna bilder, är det så roligt att få till bilden ovan. En helt otippad bild, som i mina ögon blev riktigt häftig. Kanske strandens egna lilla nyårsfyrverkeri.

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.