Månadens bild ~ Februari

Månadens bild ~ Februari

Jag har just svängt in på den lilla skogsvägen när jag inser att det är fel väg. Här har jag aldrig kört tidigare, och hade inte tänkt köra här nu heller. Men det finns ingenstans att vända här, så jag kan lika gärna köra vidare…

Efter några hundra meter kommer jag fram till ett ställe där den lilla traktorvägen delar sig i två. Jag börjar vända runt med bilen. Längre fram går en kvinna med sin hund. Hon tittar lite underligt på mig, det är väl inte varje dag någon är ute och kör med bil mitt ute i skogen…

När jag vänt runt, och är på väg tillbaka där jag kom ifrån, ser jag plötsligt vad jag har på höger sida.. En stor vacker dunge med björkar och granskog där bakom. Ibland ser man inte skogen för alla trän… och ibland blir det helt rätt, fast det först verkade så fel!

 

 

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.