Månadens bild ~ Januari

Månadens bild ~ Januari

Nytt år, ny blogg (nåja ganska ny 🙂 ) nya rutiner, nya oskrivna blad. Härmed startar jag en ny rutin på detta oskrivna blad – månadens bild.

Sedan ett par veckor tillbaka studerar jag på distans, på deltid. Och då har man ju förmånen att lägga upp sina dagar lite som man vill. En dag i förra veckan vaknade jag upp till en sagovärld, en värld då kung Bore hade bestämt sig för att pynta världen i den vackraste rimfrost, och dessutom svepa in den i den mjukaste dimma. Hade sådan otrolig tur att detta var en av mina sitta-hemma-och-plugga-dagar. Givetvis fick pluggandet vänta några timmar, och jag begav mig till stranden med kameran.

Nästan andäktigt vandrade jag runt i den vackra vintervärlden, njöt av att det var helt vindstilla, och att alla ljud dämpades av dimman.  Jag tackade någon där uppe som gjort det möjligt för mig att uppleva denna fantastiska morgon, istället för att behöva åka till jobbet. Och medan kamerabatteriet laddade ur i kylan, laddades mina egna batterier. Tänk vilken förmån att kunna lägga upp dagen som man vill. Det känns fantastiskt att ha ytterligare ett antal sådana här veckor framför mig, med ett par ”fria dagar” varje vecka, och jag ska njuta i fulla drag!

 

 

 

 

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.