Månadens bild ~ Juli

Månadens bild ~ Juli

Sommaren är inte min bästa fototid. Och detta är säkert något som många fotografer känner igen. ”Min” strand är upptagen långt in på nätterna av folk som badar, grillar, umgås. Och vem kan klandra dem? Det är ju detta sommaren är till för!

Visst kan man åka till skogen och fotografera istället. Men där trivs jag inte heller så bra på sommaren. Säger bara – insekter… Sol som ger skarpa vassa skuggor. Gillar rent allmänt stranden väldigt mycket bättre. Men där vill jag gärna vandra omkring själv med min kamera. Eller i gott sällskap! 🙂 Igår kväll blev det faktiskt en väldigt efterlängtad fotorunda på stranden. Det var två månader sedan sist. Mannen var med och höll mig mysigt sällskap.

Nu börjar ju kvällarna bli lite mörkare igen, dagarna blir kortare och ljuset drar sig tillbaka. Och på tal om det – jag har ju alltid haft en idé om att mina bilder är ljusa, skira och luftiga. Men när jag bläddrar igenom de senaste ser jag ju att det inte alls är så. De börjar mörkna mer och mer. Spännande! Tror jag ska utforska detta lite mera nu framöver. Låta mörkret komma in även i mina bilder. Japp, så får det bli!

There is 1 comment


Post a new comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.