Månadens bild ~ Mars

Månadens bild ~ Mars

Som ett kinesiskt tecken stod den där, den knotiga tallen, mitt i vägen där jag hade tänkt gå.

Undrar just vad det där tecknet betyder? ”Fotografera mig” kanske… eller ”nu är det verkligen dags att fika” för det var just vad vi gjorde en stund senare. Eller, min kompis A-K satt säkert redan och fikade när jag sprang på denna tall. Hon ringde och efterlyste mig.

Det hade nämligen hänt, det där som alla naturfotografer säkert känner igen. Man går in i bubblan. Tappar kontrollen på tid och rum. Vet inte om en halvtimme eller två timmar passerat. Bara en bild till, och en till… Känns det igen?
Bilden är en dubbelexponering i kameran.

There are 2 comments

  1. Camilla Noresson

    Läckert och välfångat. De är svåra de där träden. Visst känner man igen bubblan. Och vad skönt det är att släppa kontrollen på tid och rum och bara vara. Jag har sagt det många gånger. Naturfotografering är medicin för själen. Undrar om man kan få den tiden utskriven på recept 😉
    Kram och ha en trevlig helg.

    • ulrikaarnell

      Tack snälla 🙂 Vilken himla tur att man har förmågan att gå in i den där bubblan säger jag! Rena medicinen som sagt! Kram! 🙂


Post a new comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.