Månadens bild ~ November

Månadens bild ~ November

En söndag i början av november och jag och mannen sitter och fikar på en omkullblåst trädstam…

Platsen är Kopparhatten, Söderåsen. Jag ville dit och reka inför nästa morgons tidiga fotografering, det är några år sedan jag var där senast och jag har glömt hur där såg ut med parkering, stigar och så vidare och vill inte komma dit i beckmörker utan att ha koll… i alla fall så sitter vi med våra kaffekoppar när jag plötsligt släpper allt, greppar stativet med kameran och sätter iväg 5-6 meter för att fota rakt över ravinen mot skogsväggen långt där borta på andra sidan. Stammarna närmast mig är delvis i skugga men där borta, dit når plötsligt några solglimtar som oväntat visar sig. Det hela varade väl inte mer än en minut, men jag fick en bild i alla fall. Tänk vad ljuset spelar roll… den viktigaste rollen av dem alla skulle jag vilja påstå!

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.