Månadens bild ~ Oktober

Månadens bild ~ Oktober

Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma

Detta citat av Albert Camus har väl fått illustrera mången höstbild, men jag tyckte att det passade bra till ytterligare en bild. Oktober, någon sa att årets oktober varit den mörkaste på många år. Och det beror väl kanske på hur man ser det…

Goa grannarna M&M har en stor häggmispel som står precis vid tomtgränsen och hänger över in på vår tomt. Många gånger har jag stått bokstavligen intrasslad i denna med min kamera, och helst mitt lilla Pentacon på kameran. Tur att grannarna vant sig… 🙂 För några veckor sedan var den alldeles röd och då blev bilden här ovanför till. I våras var den översållad med vita blommor, och det såg ut så här. Skulle grannarna mot förmodan få för sig att såga ner denna, då planterar jag en egen!

Albert Camus förresten, jag roade mig med att googla honom. Fransk författare och filosof, död år 1960 vid 46 års ålder i en bilolycka . Vilken förlust! Han skrev verkligen väldigt många bra saker.

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.