Månadens bild ~ Oktober

Månadens bild ~ Oktober

Alltså, jag försöker! Verkligen! Och jag kommer att fortsätta och fortsätta försöka.

Men det blir alltid så, att i skogen vill jag helst fota macro. Och då vill jag ju ner på marken. Och då ligger jag där och fotograferar ljung eller vad det nu kan vara, och funderar på hur många fästingar som kryper omkring på mig och letar efter bästa platsen att hugga sig fast… hur många spindlar som just i detta nu hissar sig ner i sina trådar där ovanför min kropp… hur många älglöss som bara väntar på att anfalla…

Jaa jag vet att jag är jättelöjlig. Men trots allt detta tänker jag verkligen fortsätta att försöka känna mig bekväm i skogen. Kan ju inte bara fota vid stranden heller!

För övrigt håller jag precis på att smälta helgen som gick, det var ju årets stora begivenhet för oss naturfotografer, Vårgårda Naturfotofestival. Väldigt lyckat som vanligt. Mina tankar pendlade mellan ”nää nu lägger jag min kamera på hyllan” till ”wow, det där måste jag verkligen testa” när jag satt och lyssnade på alla olika fotografer som höll sina bildföredrag. Hade dessutom lyckan att kamma hem ett 5:e pris i bildtävlingen bland knappt 300 inskickade bidrag. Jätteroligt! Men lika glad som jag blev för min 5:e placering, lika roligt tyckte jag det var att Eva Danelius vann första pris med sin magiska bild ”Mitt gröna hjärta”! Så himla kul. Finns väl inte en mer värdig vinnare än fina Eva! Domare var ingen mindre än Anders Geidemark, och alla premierade bilder samt Anders fantastiskt fantasifullt formulerade förklaringar ses HÄR!

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.