Månadens bild ~ September

Månadens bild ~ September

Det var en sådan där söndagsförmiddag, förra helgen, då allt var helt stilla. Inte minsta lilla vind. Vilket är sällsynt här på västkusten.

Inifrån huset såg jag hur det hängde tunga daggdroppar i trädgårdens spindelnät. Tog kameran med mitt gamla Tamron 90-macro och körde ner till stranden. Hoppades på att solen skulle bryta igenom så att det kunde bli lite fina bilder på solglittrande spindelnät i den snart överblommade ljungen…

Men – att det inte alltid blir som man tänkt sig – det har man ju lärt sig otaliga gånger genom livet, både i stort och smått. Det visade sig att strandens alla grågäss hade förmiddagsmöte just där på stranden. Självklart eftersom jag bara hade ett macro med mig! Såhär såg det ut:

Och min tanke var verkligen inte alls att skrämma iväg allihop… Tänkte bara att om jag går lite försiktigt längs med stranden kanske ett par-tre flyger iväg så att man kan få en sådan där fin bild med svepande vingar och spegling i vattnet… Alltså, hela gänget hade verkligen inte behövt ge sig av…

 

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.