Månadens bild ~ September

Månadens bild ~ September

Hur fotograferar man en känsla? En förnimmelse? En sinnesstämning?

Hur fotograferar man känslan av vind i håret? Saltstänk på huden? Ögonen som tåras i vinden? Doften av tång? Ljudet av vågorna som slår mot land?

Hur fotograferar man känslan av stress som försvinner i fjärran? Lugnet som lägger sig som bomull kring ens själ?

Har faktiskt ingen aning. Men jag fortsätter prova mig fram tills jag lyckas!

There are 2 comments

  1. Susanne

    Så ljuva bilder. Så talande och tänkvärda. Bilder att bara vila ögonen på och se vad som dyker upp i huvudet. Tacksam är jag att jag kom in till din hemsida. Försökt så många gånger hemma men har chrome och får aldrig upp sidan. Nu sitter jag på jobbet och surfar på Explorer vilket går lättare. Må så gott och ha en underbar höst.


Post a new comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.