Steroid satın al
Månadens Triss ~ April | Ulrika Arnell

Månadens Triss ~ April

Månadens Triss ~ April

Sippor och örter…

Ja nu är macrotiden här med besked och det får väl synas här i bloggen också. Bilderna är fotograferade i ett av kommunens mest besökta naturreservat och denna dag var där ganska mycket folk, och jag fick några roliga kommentarer medan jag låg där på backen och försökte se rakt – inte snett – genom sökaren. Ändå fick jag skärpan på fel ställe på väldigt många bilder. Dags för nya glasögon tror jag!

Backsippan och vitsippan har jag redan mängder av bilder på. Ändå hör de ju våren till och man måste bara fotografera dem igen. Svalörten har jag däremot aldrig fotograferat tidigare. Kanske för att jag brukar tycka det är svårt med gula blommor, av någon konstig anledning. Fast dessa gick inte att låta bli när de bredde ut sig så fint intill den lilla bäcken.

No related articles yet.

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.