Månadens Triss ~ December

Månadens Triss ~ December

Månadens Triss – vad är nu detta? Jo, precis som det låter.

I ett antal månader nu har jag ju visat ”Månadens Bild” här på min blogg. Ända sedan jag kom hem från workshopen i att skapa en bildserie har jag funderat på att ta detta ett steg längre här på bloggen. Alltså – från och med nu blir det varje månad minst ett, kanske två, inlägg med minst tre, kanske flera, bilder som på något sätt hänger ihop. Lyckas jag riktigt bra ska de även berätta någon sorts historia. Och dessutom vara tagna samma månad som de publiceras, precis som tidigare.

Är också lite sugen på att försöka vidareutveckla mitt fotande på något vis, och har varit så ganska länge, men inte riktigt vetat åt vilket håll eller med vilka verktyg. Dessutom har ju 2020 varit ett år då man till största delen gnetat på själv i sina egna hjulspår och de flesta sammankomster och workshops (samt konserter, körkonserter och -resor och vanliga semesterresor mm mm…) som man såg fram emot när året började, ja de blev överstrukna med tjocka streck i min kalender… Får väl se om 2021 kan leva upp till mina förväntningar på den fronten! Tack och lov ändå att Ölandsworkshopen blev av!!

Vad 2020 inneburit för oss alla finns det ju inte så mycket positivt att säga om. Den enda som mått bra av denna pandemi är väl Moder Jord och i de stunder jag känner mig lite extra fantasifull och konspiratorisk tänker jag att hon sitter där någonstans och säger ”Haha, detta kan ni gott ha, jag varnade länge och ni lyssnade inte, då blir det såhär…”

Må Väl och ta hand om er nu, så hoppas jag att 2021 kan bli ett år då vi åter igen kan få möjlighet att träffas på olika fototillställningar, kurser och resor!

♥ ~ Gott Nytt År ~ ♥

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.