Månadens triss ~ Januari

Månadens triss ~ Januari

Nytt år, samma blogg. Fast ändå inte. En liten förändring blir det i år precis som jag skrev om i decemberinlägget.

Jag ska väl inte ha gått workshop förgäves i hur man skapar bildserier heller! Nu ska det minsann bli minst 12 st bildserier a´3 st bilder, en serie varje månad under 2021. Dock har jag inte så stora krav på mig själv. Bilderna ska såklart hänga ihop på något vis men det räcker med att de är tagna vid samma tillfälle. Enkelt och smidigt! Får väl se om jag blivit varm i kläderna efter detta år, och utvecklar det på något vis.

Nu kör vi! Första bildserien från min kära strand (tänka sig…) och jag gillade särskilt de isglaserade stenarna. Och nu när jag lägger upp dessa tre bilder bredvid varann kommer jag att tänka på vad en fotolärare en gång sa…. horisonten får inte hoppa upp och ner utan måste hänga ihop liksom. Jaaa det får bli nästa gång! Man lär av misstagen vilket är en himla tur, eller hur! 🙂

Klicka upp första bilden och bläddra med pilarna. 

There are 2 comments


Post a new comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.