När naturfotografen får fotografera en sångkör…

När naturfotografen får fotografera en sångkör…

… då kan det se ut såhär!

Häromveckan fick jag fotografera fina kören Viva Voce från Halmstad. Man ville ha lite bilder för att marknadsföra en kommande konsert på tema ”Effekt”, ett tema som jag funderade över sedan när jag satt och redigerade bilderna. Vilken effekt har våra olika handlingar, vilken effekt får det om jag är sur och vresig på jobbet, vilken effekt får det om jag ser kassörskan i butiken i ögonen och säger ”tack, ha en fin dag”, vilken effekt får det på naturen om jag tar skräpet med mig hem från stranden… som ringar på vattnet… Nu spårade jag nog ut lite, men det är verkligen ett spännande tema! Hoppas konserten blir fantastisk och att mina bilder kommer till användning!

Och… som vanligt… när fotosessionen egentligen är slut och folk blir lite mer avslappnade, då får man de där roliga bilderna! Behöver jag nämna att vi hade en helt enorm tur med vädret denna magiska kväll…  🙂

Biljetter? Javisst! Klicka HÄR

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.