”Trons kraft” i musik, bild och konst

”Trons kraft” i musik, bild och konst

Vad är tro egentligen? Inte samma sak för dig som för mig, skulle jag tro…

Tro kan ju vara så otroligt mycket. Själv skulle jag spontant svara ett bestämt ”nej” ifall jag fick frågan om jag har någon tro. ”Nej” därför att jag förknippar den frågan starkt med en biblisk tro. Bibeln finner jag alltför osannolik för att vara sann, fast jag förstår ju att man verkligen inte ska tolka allt bokstavligt utan mer symboliskt…

Men visst tror jag på något. Helt klart finns det sådant vi inte kan se eller ta på, utan förnimma på andra sätt. Och att allt inte är slut efter döden, det har jag blivit övertygad om flera gånger om.

Oj vad djupt detta blev nu! Jag tänkte ju bara komma fram till, att när Charlotte Polson ringde och frågade om jag ville vara med på en konst- och musikgudstjänst med tema ”Trons kraft”, ja då kändes det som ett spännande tema och det var helt självklart att tacka ja! Just eftersom trons kraft kan innebära så mycket. Tro, och tankar, är en verkligt stark kraft som kan på verka oss i olika riktningar och på olika sätt. Kanske med hjälp av någon sorts högre makt… 😉

Jag tror detta blir en fin och tankeväckande eftermiddag. Ser mycket fram emot att lyssna på musiken och se Karolinas och Ulrikas tolkningar av trons kraft i sina alster.

Kom till Olaus Petri kyrka i Halmstad söndagen 22 oktober kl. 13:30.
Lyssna, känn, upplev och fundera på vad trons kraft innebär för dig!

VÄLKOMMEN!

There are no comments

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.